Supervision, rådgivning, samtale, bevægelse

Tavlen er for mig et redskab til at skabe en eksternalisering og distance til problemet.

Kom i kontakt

Lars Ellehøj

Besidder en bred vifte af praksis erfaringer fra det almene, special og social pædagogiske praksis område. Derudover flere typer af relevante efteruddannelser, eksempelvis indenfor: Supervision, terapi, ledelse, pædagogik, procesforløb og diplom uddannelser.
Stifter af St-ationen, supervisor, psykoterapeut (MPF) og konsulent. Oprindeligt er jeg uddannet pædagog, med en flerårig social pædagogisk praksis i private såvel som kommunale specialskoler. Igennem en årrække leder af en kommunal døgnforanstaltning til børn og unge, derefter leder af et kommunalt familiecenter.
Essensen af mine år i det pædagogiske og ledelsesmæssige praksis felt,
har affødt og forstærket mine værdier om at møde det enkelte menneske med ordentlighed, respektfuldhed og lyttende nærvær.

Helt privat, har jeg rundet de 55 år, bor sammen med min aller kæreste Tanja og vores datter Alberte på Ryslinge Jernbanestation. Derudover har vi to voksne børn Emil og Stine, som med 100 km. i timen afprøver livet i Odense og Kolding.

I min fritid ynder jeg at snakke om såvel den ultimative bedste opskrift på koldskål, som hvorfor kunst på den ene side kan inspirere og tiltrække og på den anden side provokere og frastøde. Når det er sagt forsøger jeg derudover at renovere stationen, ude som inde, nogle gange med mere held end andre.Curriculum Vitae

For yderligere information over uddannelsesniveau, kurser og praksiserfaring - kan du finde mig på Linkedln.

2011

Mellemleder uddannelse, IBC

2020

Narrativ Psykoterapeut, DISPUK

2010

Diplom uddannelse (PD), Vejledning og supervision, UCL.

2017

Narrativ Supervisor uddannelse, DISPUK

2003

Pædagog, Hindholm Socialpædagogiske Seminarium

2016

Narrativ Leder uddannelse, DISPUK

St-ationen tilbyder supervision, samtaleterapi, rådgivning og vejledning af private og professionelle inden for livet generelt, sociale foranstaltninger samt beslægtede virksomheder.


St-ationens fortælling begyndte ved stiftelsen i 2016. Roligt beliggende på den gamle jernbanestation i Ryslinge, Fyn.
Hos St-ationen er det min intention dedikeret at lave og have følgeskab med andre mennesker – fagpersoner såvel som privatpersoner.
Jeg er optaget af samspillet mellem mennesker, og mine intentioner er at skabe ny mening, glæde, trivsel og nye handlemuligheder,
både i arbejdslivet og i familien. Vi sætter i gang, og vi lægger fundamentet for at holde fast - sammen.

Derfor er det vigtigt for mig at arbejde ud fra en bekræftende tilgang i mit møde med andre mennesker og de problemstillinger, de præsenterer mig for.
For jeg tror på, at jeg ser dig – når du fortæller mig, hvad der er vigtigt for dig. Det er værdifuldt for mig at anskue alle indsatserne ud fra en rækkefølge,
der hedder mennesket først og rollen næst – som barn, mor, far, pædagog, lærer, socialrådgiver, leder.
Eller hvem du nu er.

Udfyld venligst formularen, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, via telefon eller e-mail.

Mange tak! Vi har modtaget din henvendelse.
Oops! Der skete en fejl. Se venligst informationerne igennem og forsøg igen.